27/07/2012

R7: Handmade Multipurpose Felt Pouch - Plain

Salam...

Morning...
Awalnya update blog arini..
Huhuhuhu...

Okay, Projek ke-6 ni adalah projek yg sama cam semalam cuma ia diper buat dari felt dan ada improvise sket...

Handmade Multipurpose Felt Pouch - Plain

Saya wat kaler biru...
Dan kali ni wat plain...

Guna velcro gak..
Dan kali ni saya ada wat poket tau...
Nampak tak ada 2 tone kat situ..
Tone yg gelap tu adalah poket dia...
So bole la nak selit ape2 kat situ...
Huhuhu...

Erm!
Projek kali ni sebiji je...
Sebenarnya nak wat 2 biji tapi tetibe je benang kaler ijau dah abes.... :(

Tengok!
Sekerat jalan je siap...
Ingatkan ada 1 roll lagi benang, bila check rupenyer dah takde dah...
Frust giler terus takmo meneruskan perjuangan..
Hohoho...

Erm...
Esok mungkin balik kampung dan buka pose kat sana...
Jadi kene percepatkan sket projek ni...
In case duk lama kat kampung, bole schedulekan post projek ni..
Tul tak... Huhu...

K la...
Nak wat ape skrg ek...
Nak wat next projek (or next two project)..
Pastu nak pi pos...
Pastu nak kalo rajin nak gi kedai kain sat...
Jalan2 je kot.. Kalo jumpa kain comel2 bole la beli semeter 2... 
Tapi Kuantan ni x byk kain comel.. Kain pasang je byk...

Pastu jgn lupa beli kangkung utk kura2 5 ekor ni...
Dorang dah pandai makan kangkung dh skrg..
Yippi!!!

Tata... ^_^

Wassalam....


2 comments:

Adbox