Work in Progress....

Salam...

Phew....
Tu je yg mampu saya ucapkan setakat ni...

Dah siapkan 35pcs kotak tisu yg ditempah khas oleh mak saudara sbg cenderahati sempena persaraan beliau pada tahun ini... Penat giler...Hahahahaha...

Sebenarnya takkan penat kalo wat awal2...
Tapi betul2 tak sangka wat kotak tisu perlu menghabiskan masa sebanyak ini....

Pengsan..... X___X

Ok, dah start potong2 utk the next project....


Ni la the next project tu...

Harap dapat siap cepat...
Secepat yg mungkin sbb ada projek lain plk lepas ni...
Chaiyuk! Chaiyuk! Asma... >__<

Wassalam...

P/S: Kotak tisu akan saya upload selepas tarikh persaraan mak saudara saya ea.. (tolong ingatkan... :P)

P/S ke-2: Alamak, dah sebulan x wat video... Nak wat video ape plk ek... Erm....

Comments

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card