Search This Blog

17/09/2012

Bantal Felt untuk Birthday

Salam...

Sebelom proceed ke entry, saya nak show-off dulu gifts dar Mr. Wolverine...
Tadaaaaaa!!

Huhuhuhuh!
Actually saya suka gila sebab saya tak penah ada hiasan macam ni...
Besenya saya beli brg2 yang practical je..
Hohoohohhohohoh..

Pastukan saya ikot dia pi beli mainan utk anak buah..
Suka sangat saya tgk lori tu...
Dia macma satu kotak yg ada vehicles, bangunan kecik dan jalan raya.. Pastu ad agak org kecik2 tgh bina jalan..
Hahahahahahahha...

Macam la tak penah tgk benda tu,..
Maybe saya tak pernah tgk kot.. MAsa kecik dulu ayah bawa balik LEGO sekotak dan takde bawak jalan2 kat area mainan... Maybe ayah nak elak kitorang pi area mainan, takmo kitorang guling2 nak mainan tu...
Ye la.. Kalo dah besar gini bole excited tgk lori dan orang bina jalan; time kecik dulu mesti super duper excited gila lagi kan...
Hohoho...

Okay la.. Merepek dah ni.. Proceed ke entry....


Phew... Dah lama tak wat order bantal..
Rasanya dah smpai kat tuan dia dah kot.. Jadi bole la upload kat sini...

Amik gambar cepat2 dengan kamera phone...
Naseb baek tuannya minta amik gamabr  ni, kalo tak nasebnya sama la ngn order2 lain.. Lupa amik gambar..

Saya memang dah malas nak amik gambar la.. Tapi mana bole, dah nama jual online kan...
Kene la disiplin...
Sape nak volunteer jadi tukang amik gambar saya?
Saya bagi singgit...
Hehehehe...

Wassalam....

P/S: Owh, baru siapkan satu bantal baru gambar kucen... Esok saya tunjuk tau... ^_^

Tata...

No comments:

Post a Comment