Bulk Order- IN Progress...

Salam...

Sape2 yang tgk FB page saya semalam tentu dah tau yang work in progress ni sebenarnya dah siap...
Tapi saya nak share dulu work in progressnya... Bole kan...

Jom tgk gambar je la...
Xde idea nak bebel.. :P

HP straps Domo-Kun..
Raarrrr.... :D

Owl dgnmata berkaca2 kiut gitu...

Ni pun nak mata2 berkaca gak ni..
Hihihi

Happy Star... Hepi sokmo deme...

Okay, esok saya postyang dah siap ek...
Tunnngggguuuuuuu!

Wassalam...


Comments

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card