Eyes dah restocked!

Salam..

Eyes dah restocked!

Eyes 10mm

Eyes 8mm pun mai sekali... 

Dan ring ni pun...

Nak order isi form ek...

Owh, saya dapat beberapa komplen yg bgtau bahawa form kat atas tu tidka berfungsi dengan baik...
Ada yg dah submit tapi takde repond... 
Bila saya check inbox didapati memang takde pun submission tu...

OLeh itu, sekiranya anda menghadapi masalah yg sama sila komlen kat saya ek..
Komplen kat asema84@gmail.com

Saya akan cari jalan penyelesaiannya...
Mekasih tau... ^_^

Wassalam...





Comments

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card