Starter Felt Pack - Free e-book

Salam..

Selain dari promotion polyester felt 30 kaler, setiap pembelian starter pack akan dapat free e-book...
e-book tersebut akan tunjukkan cara-cara membuat small doll ni...

Disebabkan ramai nak tgk buku ape, jadi saya tnjukkan sket ea...
Jom cekidaut!

Ada wat doll kecik ni...

dan doll kecik ni...

Dan ada lagi doll2 yg tak ditulis kat page content ni...

Dalam ni ada sekali pattern dia..
Nnti korang just tekap dan potong...
Senang je...
Cuma bahasa je tak faham..
Hohohohohohoho...

Sebulan pun belom tentu katam satu buku ni... HUhuhu... 

Suka tak, suka tak...?
Harap ia membantu korang dapat lebih byk idea berkraf...

Wassalam...


Comments

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card