Felt Car Sign-age

Salam...

Phew...
Siap pun Felt Car Signage ni...

Felt Car Signage

HUhu.. Tetibe rasa sayang pulak nak bg kat ownernyer...
Harap2 dia suka la... ^_^

Felt byk yg dah abes diborong...
Hanya tinggal beberapa kaler yg kurang popular...

Apapun, saya baru je wat order baru (walhal order sebelom ni belom sampai pun lagi)..
Dan harap stok baru ni akan sampai secepat mungkin...

Actually dilemma jugak kan...
Nk beli stok ke, nak beli brg kawen..
Dua2 perlu, dua2 urgent... 
Erm......

Oleh itu saya decide beberapa items akan hold dulu dr restok, sehinggalah menjelang hari yg dinanti2kan itu (dinantikan2kn oleh saya je kot... kan.. Huhuhu..)

Button kayu akan hold.
Ribbon akan restock beberapa corak je.
Acrylic Felt restock 12 kaler je kot

T___T
Skrg ni saya tgh mood shopping brg craft, tapi kene tahan nafsu ni...
Woo..wooo....
Cobaannnn...

Pastu ape lagi ek...?
Takde dah kot....

Ok la.. Nak pi deliver car signage ni kat ownernya...
Berdebar gak kot2 ownernya tak berkenan...
MInta2 dia suka...
Aminnn...

Wassalam....




Previous
Next Post »

2 comments

Write comments
therosputih
AUTHOR
15 October 2012 at 12:24 delete

cantik2!!kompem tuan punya badan suka...

Reply
avatar
asma langit
AUTHOR
16 October 2012 at 00:31 delete

Huhuhu.. A'ah tuannya suka n puji2 lg..
Kembang kejap.. Kuang kuang kuang.. :P

Reply
avatar