Mood Berkraf Lesap...

Salam...

{Amaran: 
Memandangkan wedding saya akan berlangsung 3 bulan lagi, dan satu ape pun belom buat lagi, dan adik perempuan saya tiada disisi untuk mendengar jeritan batinku ini; maka entry sehingga 3 bulan akan datang ni akan sentiasa berkisar atau paling tidak menyelit2 sumthing about my wedding nanti... 
Oleh itu, kepada korang yang malas nak dengar pasal wedding ni, saya minta maaf sangat2 namun saya tak bole elakkan diri saya dari terus menaip mengenainya... 
Perut saya saket bila pikir byk sgt keja belom buat tapi takleh slowkan order sebab last 3 months ni memerlukan wang yg banyak (dan bulan depan kene bayar roadtax.. T__T)... 
Jadi, korang bersabar je la ya... Sori2... 
Dan satu lagi alternatif ialah bole terus ke blog katalog kat SEBELAH NI. Items seme sama je cuma takde update dan takde dengar saya membebel merepek2 cam kat sini.. Hohohoh....}


Serius, mood berkraf lesap...
Nape ek..?
Memikirkan macam mana mood bole tetibe lesap adalah amat memakan masa..
Jadi ni je yg sempat saya pikir:

Mengapakah mood berkraf saya lesap...?
A. Kerana Mr. Wolverine berada cuma sejauh 1km dari saya dan saya asyik memikirkan beliau
B. Kerana saya tgh pikir pasal kad kawen, doorgift, pelamin, persalinan,dan semenye yg masih belom buat apa2 lagi... Pendek kata takleh fokus.
C. Kerana bilik saya ni bersih sangat (barang2 sme dah pack bersempena kes bertunang haritu). Kalo dah start berkraf, jangan harap la bole bersih semula.

Tu la 3 sebab yang saya dapati betul...

Dan satu2nya cara utk memunculkan mood ni semula ialah:

1. Jangan perasan yg ianya dah lesap
2. Punggah balik seme brg yg dah pack
3. Sepahkan bilik seperti biasa.
4. BERKRAF!!!! walaupun tubik air mata sehingga bole berenang2 di dalamnya...!

Chaiyuk!!!!
.
Nak sepah macam ni semula leh tak...

Wassalam...

P/S: Entry2 selepas ni saya nak tepek gambar je la... Kalo tak nanti asyik2 nak cakap pasal wedding... Dan hope dgn cara ni gambar2 yg dalam kamera ni takde la jadi pekasam...

P/S2: Dah kawen nanti bole ke sepah2kan umah..? Atau maybe time suami balik umah, serta merta terus tolak seme sepahan ni ke bawah katil dan pretend seolah2 tiada apa2 yg berlaku....

P/S3: Entry ni takde "huhuhuhu" ek...? Adakah ini entry serius tahap kritikal..? Huhuhu




Previous
Next Post »

6 comments

Write comments
10 October 2012 at 12:05 delete

hoho.. XD
jom kite b'kraf & sepahkn bilik kite blk, yeah~!! >_<

Reply
avatar
therosputih
AUTHOR
10 October 2012 at 12:46 delete

lepas kawin nati kena ada sudut kraf sendiri la...suami balik, keluar dari sudut itu...hehehe...

Reply
avatar
Aku Ibu Muda
AUTHOR
10 October 2012 at 12:54 delete

wahh...dh nak kahwin ye...tahniah ye dik :)

Reply
avatar
asma langit
AUTHOR
11 October 2012 at 00:09 delete

Huhuhu..
Sepah2.. jgn tak sepah.. ^_^

Reply
avatar
asma langit
AUTHOR
11 October 2012 at 00:10 delete

Kan...
Suami balik je, terus CAk! XD

Reply
avatar
asma langit
AUTHOR
11 October 2012 at 00:11 delete

Huhu.. Mekasih kak.. :D

Reply
avatar