Bunga Felt

Salam...

Minggu lepas siapkan jambangan bunga felt simple ni..
Kali ni customer request teddy bear kecik...

Jambangan bunga felt

Kaler requested by the customer.

Sorry, mood posing dah takde... Nak rushing wat keje lain, tak dapat nak pikir posisi yang sesuai...
Bunga felt ni saya guna polyester felt..
Nampak keras sket tapi ok la kan..
Customer pun tak kesah...

Bunga ni ditempah sebagai hadiah utk abangnya yang baru konvo...
harap abangnya suka...^_^

K, nak sambung wta kag kawen plk...
Ya, kad kawen ni handmade yang design n print sendiri dan potong sendiri dan lipat sendiri...
Seronok sangat buat semua ni sendiri...
Walaupun penat, tapi puas...

Wassalam...


Comments

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card