DIY Felt Craft Kit: Happy Star Keychain

Salam...

Hari ni nak memperkenalkan DIY FELT KIT yang khas utk kanak-kanak (dewasa pun bole gak... Huhu...)
DIY FELT KIT HAPPY STAR KEYCHAIN
Jom tengok apakah itu.. ^_^

DIY Felt Kit kaler kuning gold

DIY Felt Kit kaler orange

DIY Felt Kit kaler pink

DIY Felt Kit kaler pink striking

DIY Felt Kit kaler kuning

DIY Craft Kit ni sebenarnya sama macam Kit yg haritu cuma yang ni jenis mini pek as requested....

Setiap pek mengandungi:
2pcs felt yang dah dipotong
2 biji butang hitam
Ribbon
Fiber
Jarum
Benang
Keyring (tiada dalam gambar.. Tertinggal plk.. Huhuhu.. :P)

Setiap pek ni cukup untuk buat 1 biji keychain.
Boleh pilih kaler, dan bole jugak request kaler.

HARGA: RM3.00/pek
HARGA BORONG: RM2.50/pek (pembelian minimum 20 pek)

Hasil akhirnya macm mana....?
Hasil akhirnya macam ni...

Felt Keychain: Happy Star

Kalo nak, isi borang tau...

Wassalam...


Comments

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card