Update Felt

Salam...

Ni quick update untuk felt yang tinggal..


Stok baru dah order tapi supplier tak dapat pos sebab pending yang sangat panjang sempena Krismas.
Hujung bulan ni baru dorang poskan bermaksud pertengahan bulan depan baru sampai.. T__T

This is disaster!
Saya dah placed order (yang bermaksud duit dah kuar dgn byk tapi barang tak dapat2)
Sempena perkahwinan yang tak lama lagi, saya pun dah tutup order sebab nak fokuskan dengan hal wedding. Dan sebagaimana yang korang tau, jual craft supply untung kecik sangat berbanding jual barangan handmade...
Dan semalam, baru je bayar loan kereta dan broadband...

Dan sekarang saya dah takde mood...

Wassalam....

Comments

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card