14/01/2013

Alphabet Buttons letgo..

Salam...

Button huruf baru je sampai. Ada 1091bj kesemuanya..

Walaupun mereka teramat la.comel.dan menjadi idaman hati saya sejak sekian lama tapi saya nak letgo.

Kenapa nak letgo?
Sebab huruf tak berguna ada terlalu banyak dan huruf A ada 50bj je walhal saya dah request byk huruf A.

Ni saya senaraikan bilangan huruf2nya supaya korang tak tersentap macam saya time tgk huruf2 tak berguna yg terlalu byk.

A:46(sebenarnya 50bj sbb sy dh amik 4bj wat craft), B:24, C:20, D:19, E:100, F:18, G:35, H:11, I:56, J:30, K:24, L:19, M:20, N:19, O:101, P:11, Q:10, R:24, S:98, T:112, U:102, V:35, W:28, X:10, Y:14, Z:14.

Jumlahnya 1091-11 (yg sy guna)=1080pcs. Sy beli ni harganya rm308. Dan sy nk letgo dgn harga rm308 jgk.. Sy takmo profit.. Sy cuma mau mereka pergi.. Sape tak percaya harganya rm308, sila email sy nnti sy bg printscreen transaction tu bg korang tengok...

Sy jual 1 bulk ni je.. Takde loose atau nk beli beberapa biji atau nak separuh bilangan.. Sy nk jual semuanya sekali without profit..

Sape bayar dulu dia punya. Sape nk sila masuk je duit dlm akaun saya sebanyak rm308 n sms saya kat no 0179614737 ( sbb dh jarang online. Busy nk kawen la konon.. Hahaha) kate dh bankin pd pukul brape n emailkan saya slip transaksi tu sbg bukti pembayaran.

Ni no akaun ea. 06100001874208. Cimb. nor asmah aziman.

Pos saya tanggung sbg balas jasa korang...

Sape dh bankin tp x sempat ( sbb ada org lain bankin dulu) saya akan refund semula. Jgn bimbang..

Kalo brg ni tak terjual dlm tempoh 3 hari, saya nk report kes pembelian butang ni kat tribunal pengguna jadi ia takkan dijual dlm tempoh yg lama sebagai bukti kes.

Sape nk sma je ea... Tata...

Wassalam...

2 comments:

Adbox