Search This Blog

14/03/2013

Birthday Handmade Pillow - Muffin

Salam...

Pillow lagi...
Kali ni pillow yang lebih lazat...
Yummy!!
Handmade Birthday Pillow

KAn ramai yang inbox tanya apa kegunaan brads yang warna warni tu...?
Inilah salah satu dari kegunaannya..
Saya tepekkan brads yang colourful tu kat topping muffin
Ya, ni sebenarnya muffin tapi disebabkan muffin kalernya plain, jadi ia nampak tak ceria...
Oleh itu saya tambahkan topping 2 flavours iaitu perisa jagung dan strawberry dan sebiji ceri sebagai penyeri..
Okay tak camni...?
Okay la kan....

Pillow ni saya guna kain fleece...
Untuk pengetahuan semua yang nak tempah pillow, ada 3 jenis pilihan kain kat asma-felt-box ni iaitu fleece, flannel dan felt...
Cuma kalernya terhad tgk kaler apa yang ada kat kedai...
Kain felt pun terhad sbb cepat je abes...
Fleece lebih mahal dari flannel tp jauh lebih cantek dan best sgt nk peluk sebab ada bulu2 kecik yang lembut.. Huhuhuhu...
Flannel lebih murah tapi ada beberapa kaler yang tak cantek nampak kusam.. 
Mungkin saya belom jumpa kedai yang ada flannel yang berkualiti...
Mungkin la...

Okay la, jom sambung jaet...
Ada banyak lagi nak siapkan ni...
Chaiyuk2!!!

Wassalam...



No comments:

Post a Comment