Brooch Pins Murah

Salam...

Barang baru lagi...
Aik..? Tak nampak macam baru pun...

Ya... Barang baru arini ialah brooch pins..
Rupa mereka sama macam brooch pin yang sebelom ni ---> http://asma-felt-box-catalog.blogspot.com/search/label/BROOCH
Cuma bezanya ialah yang baru sampai ni harganya lebih murah...

Brooch pins yang sebelom ni berharga RM2.00/10pcs (saiz 1.9cm) dan RM2.50/10pcs (saiz 2.5cm).
Yang baru ni harganya cuma RM1.50/10pcs (2cm) dan RM1.80/10pcs (2.5cm)

Apakah perbezaannya..?
Bezanya ialah brooch yang mahal adalah lebih tebal. berat, tajam dan best giler guna sebab ia khas utk buat jewellery... Saya suka guna sebab customer saya puas hati dgn hasilnya....

BRooch yang murah ni kualitinya tak sehebat yang mahal tu tapi kualitinya adalah di tahap normal...
Dia tak lembut atau bengkok, tak tumpul dan tak berkarat... Macam ok je la... Puas hati.. ^_^

Cam biasa ada dua saiz...

Brooch pin murah 2cm
RM1.50/10pcs
RM13/100pcs

Brooch pin murah 2.5cm
RM1.80/10pcs
RM15.00/100pcs

Jom order jom.. ^_^


Comments

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card