Button LOVE Henshin 12mm

Salam...

Butang love 12mm yang korang biasa beli tu kan, dah out of stock tau...
Butang yg mana tu? Bole rujuk sini----> BUTTON LOVE 12mm
A'ah, yg ni dh abes stok.. Tp jgn bimbang, dah order dah yg baru..
Dalam 20 hari lagi, sampai la kot.... (erm.. lamanya... T___T)

Tapi kan, aritu dah sampai butang yang baru tau...
Butang bentuk love, saiz 12mm jugak, cuma kaler n bentuk dia lain sket...
Jom, cekidaut!

BUTTON LOVE HENSHIN12mm

Ada 10 kaler mixed..
Apa yang saya suka tentang butang ni kan, dorang bole henshin...
Huhuhuhu..
Takde la henshin betul...
Rujuk pada gamabr kat atas ni, butang tersebut ada 2 shades...
Sebelah kalernya cam jernih n shining2 sket; sebelah lagi kalernya solid...
So, yang bestnya bole pilih nk guna belah mana...

Cantek kan.. Cantek kan..!

Kalo saya, mesti la guna belah solid...
Rasanya solid tu sebelah belakang punyer kot.. Tapi I dun care... Asalkan hepi, sudah... 
HUhuhu....

Harganya sama gak...
RM1.50/10pcs
1pek mixed kaler (1 kaler 1 pc)

Okay, nak isi borang tau..

Tata...

Wassalam...


Comments

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card