Handmade Wedding Pillow: Versi Gedabak Besar

Salam..

Patotnya entry ni semalam...
Tapi semalam x sempat nak update blog..
Online pun dah lewat malam...

So, inilah hasil akhir utk bantal gedabak punya besar...

Bantal gedabak punya besar..
Gedabak kan...
Saya buat as requested..
Baek kan saya.. Hahhaha (syok sendiri)




Wooooo...
Serius penat buat bantal ni...
Tapi hasilnya memang puas hati giler la..
Huhuhuhu...

Cuma satu je, kos pos utk bantal ni mahal sgt...
Sbb kene ukur, bukan timbang cam biasa...
Saya kene packing satu2 dan compactkan dia baru dapat murah sket
Tu pun masih mahal lagi...

K la...
Nk sarapan jap...
Pastu sambung wat keje...

Wassalam...






Comments

  1. Mmg betol skrg nie kos pos dah lain. Ramai sgt wat buzz online. Anyway so creatieve..

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card