Starter Pack Felt Craft Re-PAck Lagi...

Salam...

LAgi....?
Re-pack lagi...?

HUhuhu.. Jangan bimbang...
Re-pack kali ni tak banyak beza malah lebih menguntungkan....
Untuk pengetahuan semua, saya cuma tukarkan set alat jahitan

Ini ialah set starter pack felt craft yang biasa korang dapat..
Bezanya cuma, set benang dan jarum tu dah abes stok, jadi sya tukarkan yang lain...
Set yang bawah ni...

Set alat jahitan yang baru...

Berbanding set yang lama cuma mengandungi 18pcs benang, 2 batang jarum, gunting kecik, 2 biji butang dan 2 biji pin..
Tapi set yang baru ni mengandungi 10 benang (berlainan kaler), set jarum, gunting kecik, 2 bj butang, pin, dawai cucuk benang, pita pengukur dan cincin logam (pakai kat jari utk elak jarum tercucuk jari time menjahit)
Set ni lebih mahal, tapi disebabkan saya ni baek hati macma biasa, maka harga starter pack ni saya masih kekalkan kpd RM35 

Amacam?
Suka tak? Suka tak?
Hohohohoho...

Kalo suka, bertindaklah sekarang..
Isi borang tu ek...

Toce!

Wassalam...


Comments

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card