Penaja

Penaja
Nak beriklan atau review bisnes kat asma-felt-box? email asema84@gmail.com

4/13/13

Borong Brooch Button RM1.00

Salam...

Woooo...
Saya tgh siapkan order borong oleh sorang student ipta..
Dia borong brooch button untuk jual balik kat kolej..
Bagus2.. Suka dgn korang yg bersifat keusahawanan ni... ^_^
Time saya belajar dulu, takpernah jual apa2...
Saya cuma baca buku dan main game... MAcam tak terpikir langsung nk menjual...
Mungkin saya ni kategori dah tua baru bakat muncul kot... Kuikuikui....

Ini la brooch button yang dia borong tu...
Saya cuma susun butang dan tampalkan brooch kat belakang...
Very simple.. Tapi kiyut sgt2...

BAnyak lagi ni...
HArap2 siap malam ni...

Sape yang berminat  nak borong kerongsang butang cute, bole terus email saya ya: asema84@gmail.com

Brooch ni harganya cuma :
 RM1.00 sebiji...
100biji = RM95.00
500biji = RM450.00
1000biji = RM800.00

Cuma kene bagi masa nak siapkan...

Wokep, sape nak order, email je ek... Nk isi borang pun bole...

Wassalam....





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Borang Pesanan

Hai. 

Pembelian melalui borang tiada diskaun dan pos percuma ya.. :)

Diskaun 3% dan pos percuma hanya valid untuk pembelian di website asma-felt-box.com 

Saya nak
Name:
Email Address (sila pastikan email ni betul)
Alamat
Poskod
No. Tepon
Pesanan dan kuantiti

Saya faham bahawa:

Borang ni akan dibalas dalam tempoh 36 jam sbb kadang2 Asma pulun menjahit atau menikmati idopnya di alam nyata

BArang dipos setiap hari kecuali Sabtu, Ahad dan cuti umum

Bayaran yang dibuat harini, barangnya akan dipos esok (kecuali barangan handmade)

Atau bole terus email saya kat asema84@gmail.com

Atau whatsapp ke no : 013-9325870 

sms tidak diterima. Maaf..

Mekasih tau.. ^_^


Form provided by Freedback.

Followers