Search This Blog

10/04/2013

Review: Starter Pack Felt Craft versi Excited!

Salam... 
Starter PAck Felt Craft versi Excited ni sebenarnya dah lama bertukar wajah.. 
Jadi kpd yg belom tau, sini saya nak bagi detail keseluruhan pack ya:


Starter Pack Felt Craft versi  Excited!

Mengandungi:

Felt 10pcs
Keychain 10pcs
HP STraps 10pcs
BRooch 5pcs
Ribbon 3pcs (50cm each)
Set jarum, benang, gunting, tali ukur dll
Butang 27pcs
Fiber
Tali halus
Eyes 8mm 5pcs
Eyes 10mm 5pcs
Brads 2pcs
Templates.
Percuma e-book (will be sent via email)
Set benang yang dipangkah kat atas tu sebabnya stok set benang tu dah abes...Oleh itu saya replaced dengan set benang yang baru seperti di bawah..

Set menjahit yang baru..
Best kan...
Ada set jarum, benang 10 kaler,tali ukur, gunting kecik, tukang masuk benang dalam jarum dan aa ring yang kita pakai kat jari utk elak tercucuk jarum (dalam KH ada belajar alat ni, tapi tak ingta nama.. Hahahhaha)

A'ah..
Memang berbaloi2
Kini korang boleh berkraf dengan hati yang berbunga2.. 
Weeeeeeee

Okay, arini saya tak jaet kot...
Nk design2 je...
Nk wat ready made item utk projek adik saya...

Wassalam...

No comments:

Post a Comment