Brooch pin murah 16mm

Salam...

Barang baru lagi....
Sebelom ni saya jual brooch pin 13mm kan...
Tp buat masa ni dah out of stock...

Stok yang baru sampai ni lebih kurang macam brooch 13mm...
Cuma saiznya 16mm.. Lebih 3mm dari yang sebelom ni..
Dan harganya leboh murah.. Normal quality punyer....

Brooch pin saiz 16mm
Normal quality


Brooch pin murah
Saiz 16mm
Normal quality

Harga: RM1.40/10pcs
RM12/100pcs

Ada butang yang baru sampai tau..
Nnti saya tunjuk ek...

Wassalam...


Previous
Next Post »

6 comments

Write comments
huda R
AUTHOR
20 July 2013 at 22:48 delete

Salam..
Pin ni masih ade lagi ke?

Reply
avatar
asma langit
AUTHOR
21 July 2013 at 05:59 delete

Ada, baru je restock...
Jika berminat, sila isi borang di sebelah kanan atau email ke asema84@gmail.com... :>

Reply
avatar
26 January 2014 at 17:19 delete

Nak yg lagi panjang ade? Dlm 25mm
Nk wat ala2 brooch fareeda

Reply
avatar
asma langit
AUTHOR
27 January 2014 at 21:54 delete

Saiz 25mm ada, tapi rasanya yg Fareeda punya lagi panjang kot..
Nnti sy cari...
MEkasih ya.. :>

Reply
avatar
asma langit
AUTHOR
28 September 2015 at 10:57 delete

MAsih ada sis.
Jika berminat bole order kat asma-felt-box.com

Saya pos barang setiap hari kecuali Sabtu, Ahad dan cuti umum.. :>

Reply
avatar