Search This Blog

28/06/2013

Borong Brooch Felt RM1 : Handmade Flower Felt Brooch

Salam...

Felt brooch kembali lagi...
Kali ni buat bentuk bunga....

Memandangkan acrylic felt dah out of stock, maka saya guna saki baki kaler yg tinggal je..
Jadi kaler kali ni limited la...
Cepat2 la acrylic felt smpai... Tak sabar dah ai ni...
Huhuhuhuhu....

Saya buat felt flower brooch kaler merah


Felt flower brooch merah striking

Fel flower brooch baby pink

Felt flower brooch kaler grey...
Gasak la grey pun grey la...
Tapi nmpak cantek la pulak kan..
(Hohoho.. Puji diri sendiri...)

Felt flower brooch kaler belacan...

Felt flower brooch kaler off-white

Felt flower brooch kaler lumut

Felt flower brooch kaler neon

Felt colour brooch kaler tekois (ya, saya tau ni salah eja..)

Felt flower brooch kaler putih...

Harganya cuma RM1.00 je sebiji.. 
No minimum order...

Owh, sape nak borong 100pcs harganya cuma RM90 termasuk pos...
Suka tak? Suka tak?
Hohohoho....

Nak request kaler, silakan..
Tapi kene tggu stok sampai dulu la...
Tak berani dah nak cakap bila akan smpai, takot lewat lagi gara2 pihak ketiga... (Grrr..)

Sape nak tempah, isi je borang kat sebelah kanan ni ya...
Atau email ke asema84@gmail.com

Jangan lupa ushar blog borong saya ni--> http://borong-craft-corner.blogspot.com/
Masih baru sangat2...
Barang pun sikit je.. Hihihi...
Takpe2. Sikit2 lama2 jadi bukit...

K la... Bebel pulak...
Hari Jumaat ni nak buat apa ek...
Erm... Bila la nk tgk superman yg baru ni...
T___T

Wassalam...



No comments:

Post a Comment