Simple Couple Felt Pillow

Salam...

Harini dah Khamis ek...
Macam baru je hari tu Jumaat... Mana perginya 7 hari saya...?
Semalam wordless Wednesday, tapi saya pi cakap byk pulak...
Ai.. Kene tunggu next Wednesday la pulak...
Harap2 ingat la n x membebel byk2 lagi...

Okay, nk tunjuk simple couple pillow yang saya siapkan hari tu...


Couple pillow ni saya guna kain flannel...
Dan coraknya saya guna felt...
Design as usual request from customer...

Wokep..
Harini saya nak siapkan brooch buttons yang cute ni


Nk buat 100pcs, baru je siap 60pcs...
Tapi masih belom pasang brooch kat belakang tu...
Harap2  malam ni bole siap...

Jom jom jom...

Wassalam...





Previous
Next Post »