Simple Couple Felt Pillow

Salam...

Harini dah Khamis ek...
Macam baru je hari tu Jumaat... Mana perginya 7 hari saya...?
Semalam wordless Wednesday, tapi saya pi cakap byk pulak...
Ai.. Kene tunggu next Wednesday la pulak...
Harap2 ingat la n x membebel byk2 lagi...

Okay, nk tunjuk simple couple pillow yang saya siapkan hari tu...


Couple pillow ni saya guna kain flannel...
Dan coraknya saya guna felt...
Design as usual request from customer...

Wokep..
Harini saya nak siapkan brooch buttons yang cute ni


Nk buat 100pcs, baru je siap 60pcs...
Tapi masih belom pasang brooch kat belakang tu...
Harap2  malam ni bole siap...

Jom jom jom...

Wassalam...





Comments

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card