13/06/2013

Tensi....


Salam...

Maaf semua, stok felt masih belom smpai...
Kalo ikot jadual patotnya sampai 8hb, tp sy anjakkan masa kpd 10hb sbb kdg2 lwt sikit...
Tp kali ni felt smpai Malaysia pada 11hb, dan masih belom deliver.

Saya dapat rasa yang kali ni kastam tahan lagi sbb nak suruh bayar cukai.. Tp seperti biasa saya tak perlu bayar cukai sebab jumlah kurang dari harga yag sepatutnya dikenakan cukai.. Ia dah berlaku sejak dua tahun lepas tapi mereka masih lg nk tahan. Mungkin sbb kain tu gulung, nampak besar dan nampak mcm mahal. Selain tu saya juga perlu bayar RM48 utk Poslaju bawak kain tu ke Pejabat Poslaju berdekatan di mana saya perlu amik sendiri...

Saya pun tak tau la macam mana nak buat supaya tak kene tahan... KAt box tu dah tulis nilai barang tapi masih nak tahan.. Saya tak tahan betul macam ni... X<

Esok saya dah kene balik kampung dan kembali semula ke sini hari Isnin.. MAcam mana nak tido malam dgn barang yang masih belom pos, sedangkan duit dah masuk akaun saya dan ada antaranya saya dah gunakan...

Semoga perkara ni tak berlaku ke atas korang semua....Amin....


2 comments: