Button Sea Creature : Beach Theme Buttons

Salam...

Tengok!
Ada barang baru sampai... ^_^


Butang bentuk hidupan laut...
Sebenarnya bukan hidupan laut, tapi lebih kpd butang beach theme kot...
Comel kan....
Weeeeee....

Semuanya ada 15 bentuk... 
Warna mixed...
Saiz antara 2-3cm (bergantung kpd bentuk)..

Saya dah divide kpd pakej-paket buttons berikut:


 Sea Creature Buttons Pack:
Ada 15biji butang seperti di atas.
1 bentuk 1 biji.
Mixed kaler (kaler tak bole pilih sebab terhad.. Maaf..)
RM7.00/pack


Sea Creature Button Mini Pack A:
Pakej ni ada bentuk:
Button Ball
Button Siput
BUtton Turtle
Button Coconut Tree
Button Fish
(colour diberi secara rawak)
RM2.50/pack


Sea Creature Button Mini Pack B:
Pakej ni ada bentuk:
Button Umbrella
Button Lobster
Button Starfish
Button Squid
Button Seal
(colour diberi secara rawak)
RM2.50/pack




Sea Creature Button Mini Pack A:
Pakej ni ada bentuk:
Button Boat
Button Shell
Button Seahorse
Button Crab
Button Dolphin
(colour diberi secara rawak)
RM2.50/pack

Kalo nak pilih bentuk, harganya 70sen sebiji...

Jom jom, isi borang sebelom kehabisan...
Atau email je saya kat asema84@gmail.com..

Wassalam...

Comments

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card