Polkadot Ribbons

Salam...

Ribbon baru dah sampai...
Yay!!!

Kali ni saya amik ribbons polkadot

Ada 5 warna riben iaitu merah, purple, kuning, biru dan koko..

Ni la keje saya lepas sahur...
Potong dan packing-packing ribbons...
HUhuhuhu... 

MAcam dah lama dah tak packing barang siap2...
Seingat saya last sekali buat macam ni time ada kedai dan booth dulu...
What a memory... :')

Bila dah packing jadi macam ni...
Macam sikit je kan...
Tak sama macam ilusi gambar pertama tadi..
Kuikuikui....

Harga ribbons ni murah sikit:

Grossgrain
Size 1cm

Harga : 
RM1.20 semeter (bole pilih kaler)
atau
RM5.00 per pack (1meter 1 kaler. Ada 5 kaler ribbons)

Ribbons ni saya dah update kat katalog dan juga kat shopping cart.
Berminat, sila isi borang kat sebelah kanan ni atau terus shopping kat asma-felt-box.com

Wassalam...

Comments

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card