Projek 1 Ramadhan: Small Felt Heart Plushie with Buttons

Salam....

Walaupun entry ni dah lewat malam, tapi masih bole lagi kan...
Sama macam tahun lepas, saya nak buat projek craft sempena Ramadhan...
Bulk order pun kurang la sikit...
Bulan Ramadhan ni nak relax2 je... Huhuhu...

Projek 1 Ramadhan ialah: Felt Heart Plushie dengan corak butang-butang...


Small Plushie ni diperbuat dari acrylic felt dan disumbat dengan fiber lembut...
Sebenarnya ingat nak buat 3 biji, tapi siang tadi tak berapa produktif (sbb lapar kot.. Hahahah) 
Esok nak try buat banyak2 sikit craft handmade ni...
Chaiyuk! Chaiyuk!

Ini akan jadi hadiah July GA yang akan diumumkan esok...

K la.. Nk tido dah...

Nite korang... ^_^


Comments

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card