Projek 3 Ramadhan: Handmade Felt Heart Car Charm lagi...

Salam...

Projek 3 Ramadhan ialah: Handmade Felt Heart Car Charm lagi..



Design sama macam semalam...
Alang2 dah potong 2biji... Lajakkan je la jadi 7 biji...
Huhuhuhu...

Harini masa berjalan dengan perlahan...
Bagus jugak... Banyak keje dapat buat...

Sambil jahit, sambil update katalog handmade.. 
Baru masuk sikit...
Katalog tu khas utk bulk order yang nak beli banyak untuk jual balik atau nak dijadikan doorgift, cenderamata untuk majlis  atau event...

Craft supply bole tgk kat  sini:  http://asma-felt-box-catalog.blogspot.com/
Dan handmade bole tgk kat sini: http://borong-craft-corner.blogspot.com/

Wokep..
Jumpa  lagi esok...

Wassalam...




Comments

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card