Projek Ramadhan 6: Felt Coin Purse bercorak Owl

Salam...

Projek Ramadhan 6 ialah: Handmade Felt Coin Purse bercorak Owl

Tada!

Apesal asyik theme burung hantu je ni..
Ntah la... Tgh mood burung hantu kot...
Huhuhuhu...

Cer tengok, ada 2 burung hantu yang takde kaki... 
Dah siap baru perasan lupa jahit kakinya..
Wooowooo... 
Tu la.. Kuat mengelamun....T__T

Dan burung hantu yang pink tu macam terang sangat je kan...
Konon2 nak tgk kombinasi kaler pelik, last2 tak menjadi...
Takpe la.. Pakai sendiri utk raya nanti...
Huhuhu...

Wokep... 
Nak buat barang apa lagi utk theme burung hantu...?
Ermm....

Wassalam...


my website: http://asma-felt-box.com





Comments

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card