Felt Pillow

Salam...

Ngeheheee...

Teruk kan... Ada blog tapi taknak update...
Apa punya perangai la...

Sebelom ni saya tak bole update blog sebab stok felt yang berada di bawah tahap kritikal..
Kali ni felt dah sampai (selepas lebih sebulan dari yang dijadualkan); tapi mood amik gambar semua berenang-renang riang ke laut...
Nak update, tapi gamabr semua dalam kamera...
Saya macam, "Argh.. malasnya aku nak transfer gambar tu dan taruk watermark."
Padahal keja tu semua 5 minit pun dah siap...
Apa la pemalas betol... :P

Sepanjang takde felt ni saya cuma buat order handmade...
RAsa macam lapang la jugak kan... Takrushing pack barang utk pos setiap hari..
Tapi bosan pun ada jgk..
Nak2 bila tengok rak kosong je...
Yang ada cuma acrylic felt...

Ni salah antara felt pillow yang customer order...
Hadiah utk kawan dia...
Pos terus ke umah kawan dia, siap ada satu kad kecik wish Selamat Pengantin Baru...
>__<

Ni pulak untuk Happy Couple...
Simple je kan... :>

Ok la...
Nak gi jalan2 jap...
Bye2...

Wassalam....

No comments:

Post a Comment