Tutorial: Jahitan Jelujur

Salam....

Wooo...
Mood raya tak abes lagi...
Walaupun tak banyak pun rumah nak pi beraya, tapi malas betol nak start berkraf...
KAlo dah lama tinggal, camni la jadinya....
HUhuhu...

Pastu ditambah pulak dengan stok felt yang bermasalah tu...
Ya, masih belom sampai lagi...
Penat tau.... :(

Wokep, saya ada buat video tutorial cara-cara membuat jahitan untuk felt craft.
Baru siap satu video, iaitu tutorial jahitan jelujur.

Jangan lupa subscribe youtube channel asma-felt-box
Video lain masih dalam proses edit mengedit...

Hope you like it.. >_<


Wassalam...

Comments

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card