BROOCH PIN BERKUALITI DAH RESTOCKED!

Salam...

Brooch pin berkualiti dah restocked!
BROOCH PIN HQ nama diberi...
Bukan Head Quaters tau.. HQ tu saya maksudkan High Quality...

Ada dua saiz:
BROOCH PIN HQ 1.9cm
RM2.30/10pcs
RM23.00/100pcs

BROOCH PIN HQ 1.3CM
RM1.80/10PCS
RM18.00/100pcs

Brooch pin High Kualiti ni memang mahal harganya...
Stok pun tak banyak..
Harganya tetap dan tiada diskaun...

Brooch pin HQ ni BERAT, BERKILAT dan TAJAM
Brooch ni biasa orang guna untuk buat jewellery..

Kalo nak order, sila isi borang kat atas ni..
Atau terus order kat sini: http://asma-felt-box.com

Mood saya hepi sebab Pahang menang malam tadi...
Seronok sangat.. 

Terima kasih kepada pemain pasukan Pahang yang berjuang habis-habisan dan Special Thanks to penjaga gol pasukan Pahang kerana sentiasa menyelamatkan keadaaan ketika kubu kita dibolosi (cewah, ayat tak leh blah..). Special Thanks jugak kpd penyerang Pahang yang kacak berjaya menyumbat satu gol sekaligus memberi kemenangan kepada Pahang setelah 21 tahun mengimpikan piala itu utk kembali ke sini...
 Tahniah Pahang... :>

Wassalam...




Comments

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card