Posts

Showing posts from March, 2013

New Craft Supplies in da House!!

Image
Salam...

Huhuhuhu...
Saya hepi sangat tau...
Sebabnya ada barang baru masuk kedai...

Cer tengok ni.... ^_^

Magnet 1.5cm for craft yang baru sampai... Harganya 30sen sebiji... RM28 utk 100biji
Pastu acrylic felt pun baru sampai gak tau... Belom abes potong lagi... Salah satu pek yang dah buka... Ada 25 kaler kesemuanya... Tapi harganya dah lain tau.. Sbb beli byk dapat murah.. Muahahahahha... Harganya RM1.30 sekeping saiz 23x25cm (sebelom ni harganya RM1.70_ Bestkan2... Boleh berkraf byk2 lagi... XD
Polyester felt pun dah abes potong kesemuanya Ni saiz 1/4meter... Tapi saiz n saya tak jual... Maaf, modal tak berapa nak byk nak borong gulung2.. Doakan saya murah reseki ya.. Target 2015 nak beli gulung2 pulak... Amin....
HUhuhu... Polyester felt ada 30 kaler kesemuanya dan semuanya available.. Saiz 23x25cm jugak... RM1.10 je sekeping.. Yippi!!
Pastu ada felt huruf in da house! Felt huruf! Yippi2!!!
Felt huruf ni saya jual per paket la... 1 paket ada semua huruf A-Z dan no 0-9 dan tanda seru, …

Senarai Craft Supplies for Sale

Image
Salam...

Maaf, saya tak respond pd semua email, borang dan pm...
Saya balik kampung seminggu dan kadang2 online kejap2...
Banyak borang saya belom reply dan akan reply semuanya harini...
Ptg ni saya akan poskan semua order yang pending...

Gambar2 kecik kat sebelah kanan blog ni dah lama x update..
Banyak barang baru masuk tp belom update kat situ...

Sori, ada yg komplen cakap tak jumpa barang yg korang nak dalam blog ni padahal haritu macam ada terbaca je kan...
A'ah mmg betol saya belom updatekan kat website asma-felt-box; dan belom updatekan dalam katalog..
Ada masa nanti saya updatekan...
Sori tau dah susahkan korang plk...

Jadi kat sini saya summarize semua craft supplies yang ada kat asma-felt-box.
Dalam tempoh beberapa hari ni saya akan update website dan katalog, okay...

Cekidaut!!!

POLYESTER FELT PACK 30 KALER RM33/pack (1 kaler 1 keping)

POLYESTER FELT RM1.10/sekeping saiz : 23x25cm

POLYESTER FELT LUNA KALER RM13.20/pack

STARTER PACK FELT VERSI EXCITED RM35/pack  termasuk pos…

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k