Baby Ladybug Embellishment

Salam...

Barang baru! Barang Baru!
Baby Ladybug in da House!!!


Ini la baby ladybug tu..
Saiznya kecik je.. 9x13mm..
Cute sangat...

Kat bawahnya tu ada sticker..
Kalo korang buat craft lain bole la peel off stocker tu dan tepek...
Kalo utk felt, korang boleh buang pelekat tu dan guna gam terus (macma yang saya buat)..

Ladybug besar pun dah restocked tau..
Meh tengok perbezaan saiz nmereka..


Ni gambar saya amik dari tab. Kurang memuaskan sket...
Sori ya...

Owh, yang ni sy masih belom update kat website...
Seba saya rasa malas sikit nak mengadap website tu...

Esok je la ea...
Bole la.. bole la...
Hohoho...

Wassalam...



Previous
Next Post »