Big Apple Buttons

Salam...

Jom tengok butang comel yang baru masuk kedai minggu lepas...

Butang bentuk apple

Butang ni sebenarnya saya geram sikit..
Sebabnya saya order saiz lain tapi dapat saiz yang gedabak besar..
Geram gak tengok.. sebabnya saya suka butang yang kecik2..

Tengok ni..
Saiz 17mm..
Tak ke besar tu.. camana nak letak atas keychain?
Kene letak atas bantal je la kot.. :?


Butang bentuk apple
Saiz 17mm
Harga RM1.70/10pcs

Sesiapa nak order bole email saya atau isi borang ya...
Tak pun nak senang bole direct order kat http://asma-felt-box.com
Jangan lupa masukkan kod "DISKAUN" kat ruangan coupon time check out nanti..
Beli lebih RM100 akan dapat free shipping (kat website je)

Wassalam...




Comments

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card