Butang Comel

Salam...

Malam tadi saya tak boleh tido, jadi saya sorting buttons ni semua sampai la Subuh...

Bear Buttons

Butterfly Buttons bentuk baru

Flower buttons

Bow Buttons

Start Buttons

Butang-butang craft ni semua baru je restocked.
Saya akan update website tu nanti...
Brads pun dah sampai tau...

Dah beberapa hari saya tak tido malam...
Alamak, nak jadi nocturnal balik ke... :(

Wassalam...


Comments

  1. Replies
    1. Bole sis. Cuma isi borang kat sebelah kanan ni, ataupun bole order direct kathttp://asma-felt-box.com :)

      Delete

Post a Comment

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card