handmade felt craft supplies Malaysia

23/01/2014

Cute Felt Flowers

Salam...

Saya baru siapkan 20 kuntum bunga yang comel ni...

Bunga felt yang comel...
Warna ni customer yang request..
Cantek kan..

Saya sendiri pun tak pernah terfikir nak gabung dua warna ni..


Bunga ni beliau nak jahit kat jubah..
Erm.. Mesti special kan jubah tu..
Owh, jahit 17 biji bunga; lagi 3 biji nak brooch...
Jadi 3 daripadanya saya dah jahitkan brooch kat belakang...

Saya dapat bayangkan jubah ada bunga2, pastu kat tudung pun ada bunga yang sama..
Wah, best nya...
Saya pulak yang excited nak tengok..
Hohoho...

Erm..
Tau tak..
Berat saya dah turun tau..
Turun 3kg.. Yay! Yay!
NAk turun lagi 3kg...

CHAIYUK!!

Wassalam....


No comments:

Post a Comment