Cute Felt Flowers

Salam...

Saya baru siapkan 20 kuntum bunga yang comel ni...

Bunga felt yang comel...
Warna ni customer yang request..
Cantek kan..

Saya sendiri pun tak pernah terfikir nak gabung dua warna ni..


Bunga ni beliau nak jahit kat jubah..
Erm.. Mesti special kan jubah tu..
Owh, jahit 17 biji bunga; lagi 3 biji nak brooch...
Jadi 3 daripadanya saya dah jahitkan brooch kat belakang...

Saya dapat bayangkan jubah ada bunga2, pastu kat tudung pun ada bunga yang sama..
Wah, best nya...
Saya pulak yang excited nak tengok..
Hohoho...

Erm..
Tau tak..
Berat saya dah turun tau..
Turun 3kg.. Yay! Yay!
NAk turun lagi 3kg...

CHAIYUK!!

Wassalam....


Comments

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card