Felt Craft Supply di Kuantan

Salam...

Kepada orang Kuantan yang nak beli felt, buttons, keychains, brooch dan bahan-bahan craft yang lain; kini korang boleh self pick-up kat Kuantan...
Tak perlu bayar kos pos...
Cuma perlu berhubung dengan adik saya yang comel loteh ni sorang..

Asiah : 017-9741092

Stok kat Kuantan tak la begitu banyak...
Ada POLYESTER FELT 30 kaler (saiz23x25cm)
BUTTON, BROOCH, HP STRAPS, KEYCHAINS.




Ada lagi beberapa barang yang belom saya hantar...
Korang contact je dia ya...
Nak order handmade ngn dia pun bole..

Cuma, self pickup kat Kuantan ni TIDAK VALID UNTUK DISKAUN 3% dan FREE SHIPPING.

Semoga servis ni memudahkan crafter Kuantan...

Wassalam..

Previous
Next Post »

2 comments

Write comments
ibu mithali
AUTHOR
29 July 2015 at 17:30 delete

Assalam...nak tny ade jual plier snap button x...?

Reply
avatar
asma langit
AUTHOR
30 July 2015 at 11:15 delete

Ada kak.. Baru je sampai :http://asma-felt-box.com/index.php?route=product/category&path=89

Reply
avatar