20/01/2014

Pemenang GA: January Birthday

Salam....

Hai korang...
Harini 20 Januari, maka January Birthday Giveaway dah tamat...


Berikut adalah korang yg join Ga Utk bulan Januari ni.. :)
  1. Zama
  2. Kinah
  3. Haryati
  4. Munirah
  5. Hamizah
  6. Atikah
  7. Azzlin
  8. Izzatie
  9. Nora
  10. Nasrila
  11. Rashida
  12. Khalilah
  13. Syuhaida
  14. Sayyidah
  15. Aisyah
Pemenangnya akan menerima bantal kecik ni:


Oleh itu pemenang yang terpilih ialah.. jeng jeng jeng...

SITI NOR AZZLIN BT SHEIKH JALALUDDIN

Yippi!
Clap clap clap...

Kepada Siti, hadiah ni saya tak dapat pos harini sebab dah lupa nak beli kad birthday..
In shaa Allah esok atau lusa saya poskan ya..
Transport tak available nak keluar.. T__T

Tahniah Siti, nantikan hadiah tu ya...

Dan kepada yang lain, terima kasih kerana sudi enterGA ni..
Bulan depan ada lagi GA.. Hadiah pun dah siap dah ni...
Stay tuned! ^_^

Wassalam...




1 comment:

  1. jom join. =)
    http://myartcrafting.blogspot.com/2014/01/januari-giveaway.html

    ReplyDelete