14/01/2014

Salam..
Malam tadi sempat siapkan ni kejap..
Made of pvc, nak pakai sendiri bubuh duit syiling..

Cuti ni nk godek2 online.. Nak cari beg kain cotton yg kiut2. Beg yg sangkut kat tangan (bukan sangkut kat bahu)..
Saya pun tak pasti orang panggil apa. Tak kenal sgt beg2 ni.. huhuhu...
Gaya macam makcik sangkut bakul kat tangan pi pasar tu..
Tapi payah gak nak mencari yg berkenan...
Yg berkenan tu terlajak mahal plk... <-- kupik..

Maybe patot belajar buat beg sendiri.. :/

La ni rasa cam overwhelm dgn felt.. maybe sebab dah jadi rutin... dah terlalu selesa kot..
Igt nk belajar benda baru sbg self improvement...
Atau involve dgn aktiviti baru..?

Saya duk pikir nk try cross-stitch atau crochet atau clay craft...
Ada gak survey tapi rasa takot2 la plk..
Takot beli2 tapi tak buat...
Macam beli mesin jahit ni, tapi jahit tepi bantal je..
Jahit baju memang xde maknanya..mana pandai... haha

Tapi kene try jugak.. takkan taknak improve dari tahun ke tahun..
Bukankah hari ini sepatutnya lebih baik dari semalam...

Wassalam...

P/s : tapi hati ni melonjak2 nak belajar crochet.. hohoho...

No comments:

Post a Comment