Clear Stock Sale: Small Felt Plush Pillow

Salam...

Aiyooooooo!
Lamanya ai tak update blog ni...
Tengok habuk sana sini.. uhuk uhuk.. *batuk comel*

Sori tau.. Tak berkesempatan nak update blog ni...
Haaaa.... Saya dapat hadiah tau haritu...
Hadiah kawen.. Nanti ek saya bagitau sebab tak amik gambar lagi...
Arini tulis entry lain..

Lepas kemas2 bilik kraf ni, terjumpa beberapa biji felt plushie pillow yang tak terjual time karnival haritu...
So saya nak let go la kat sini...
Sape nak angkat tangan...

Felt Plush Biru

Felt Plush Coklat

Felt Plush Gigi

Felt Plush Kelabu Asap

Harganya felt plush ni cuma RM10.00 sebiji

Ada 4 biji ni je ya...
Sila email saya di asema84@gmail.com

Wassalam....

Comments

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card