FIBER untuk CRAFT

Salam...

Fiber yang kitorang guna untuk sumbat kat dalam felt pillow, atau plushies atau keychain dan sebagainya; dah sampai...
So sape2 yang perlukan fiber ni bole la beli kat sini je...

Sebelom ni saya jual sepaket macam dalam starter pack tu RM1.00 sepaket..
Mahal sket sebab beli kat kedai secara runcit dan tak bajet nak jual kat asma-felt-box...

Kali ni dah borong banyak sket bole la jual kat korang...


Poly fiber 
Kegunaan: Sumbat dalam felt craft, plushies dan pillow
Harga: RM2.50/100g
RM22.00/kg

Berminat, sila isi borang kat sebelah ni ya...

Wassalam...

Comments

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card