SAFETY EYES

Salam..

Eh, ada lagi craft supply yang belom update rupanya:


DOLL EYES 10MM
RM1.70/10pcs

DOLL EYES 12MM
RM2.00/10pcs

Doll eyes ni fungsinya sama macam brads..
Untuk buat mata pada craft seperti anak patung dan plushies.
Cuma bentuknya tu timbul dan nampak lebih berkilat...

Cara nak guna senang je, cuma tebuk dan masukkan kaki dia dalam lubang,,
Pastu ring tu kotrang masukkan kat belakang supaya tak tercabut...

BErminat, bole isi borang 
atau terus order kat http://asma-felt-box.com

Wassalam...

Comments

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card