22/03/2014

SAFETY EYES

Salam..

Eh, ada lagi craft supply yang belom update rupanya:


DOLL EYES 10MM
RM1.70/10pcs

DOLL EYES 12MM
RM2.00/10pcs

Doll eyes ni fungsinya sama macam brads..
Untuk buat mata pada craft seperti anak patung dan plushies.
Cuma bentuknya tu timbul dan nampak lebih berkilat...

Cara nak guna senang je, cuma tebuk dan masukkan kaki dia dalam lubang,,
Pastu ring tu kotrang masukkan kat belakang supaya tak tercabut...

BErminat, bole isi borang 
atau terus order kat http://asma-felt-box.com

Wassalam...

No comments:

Post a Comment