Tali Halus 2mm

Salam...

Ingat tak tali halus yang biasa saya guna kat keychain dan HP straps..?
Yg saya jahit kat craft dan guna utk gantung kat keychain atau HP straps..
Haaa.. tali tu dah masuk pun kedai.. Hohoho...


*NEW* Tali halus 2mm
Saya guna sebagai utk sangkutkan keychain dan hp straps pd craft
30sen/meter

Berminat, sila isi borang kat sebelah kanan ni ya...
Saya masih belom update lagi kat website
Akan update dalam masa terdekat ni...

Wassalam...

Comments

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card