Bantal Felt: Wedding Gift

Salam....

Mini Wedding Pillow hadiah untuk pengantin baru...

BAntal felt ni 100% diperbuat dari felt...
Kecuali fiber, butang tu bukan felt ya.. Haha...

Bantal felt ni kecik je..
Saiznya 23x25cm dan 100% handstitch...

Ni bantal pengantin lelaki

Ni bantal pengantin perempuan

Comel letak kat atas katil bilik pengantin kan...
Atau sebagai hadiah perkahwinan..
Sesi buka hadiah malam nanti, buka2 sampul.. jeng.. jeng.. jeng... muncul mini pillow ni...
Woo.. Best! Best!

Aii.. bestnyer berangan... ^___^

Time kawen setahun yang lepas saya tak buat pulak bantal couple ni...
Kalo buat, gambar kawen tu mesti cun abes...
:(

Felt Pillow ni custom made dan dah selamat delivered kepada tuannya..
Kalo nak order, jangan segan2 isi borang kat sebelah kanan ni...
Atau email atau whatsapp saya ya...

Wassalam...




Comments

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card