27/05/2014

FELT LEMBUT

Salam...

Selain dari felt keras dalam entry semalam, asma felt box juga ada jual felt lembut..


Felt lembut ini diperbuat dari acrylic felt..
Ketebalannya 2.0mm
Dia macam artifial wool felt, texture lebih kurang wool felt cuma ia diperbuat dari plastik dan ubah-ubah sampai nampak macam wool (lebih kurang la ceritanya)
Felt ni lembut macma kapas dan best nak penyet-penyet
Di sebabkan terlalu lembut, agak leceh sikit nak memotongya terutama sekali bentuk yang kcik-kecik.
Ia mudah bebulu kalo selalu sangat pegang, tapi hasil akhirnya sangat cantik.

Ada 26 warna available

Ini la 26 kaler tu..

Harganya:

Untuk felt saiz 23x25cm, harganya RM1.30/pc

Untuk felt saiz 46x50cm (1/4m), harganya RM4.50/pc

Untuk memudahkan korang, kami dah pekkan felt yang sesuai dengan kehendak korang..

Acrylic felt pack 25 colour
Yg ni saiz 23x25cm
Harganya RM32.00/pek

Banyak sangat?
Jangan bimbang, ni ada yang tak begitu banyak..

Acrylic felt pek 10 colour
Saiznya 23x25cm
Harganya RM13.00/pek

Dan bagi yang suka buat craft kecik-kecik pelbagai kaler seperti brooch dan hp straps; 
serta yang nak beli sampel je dulu; 
Yg ni paling sesuai untuk anda


Saiznya 11.5x12.5
Ada 25 warna kesemuanya
1 warna ada sekeping
Harga RM10.00

Berminat nak order:

@
Direct order kat http://asma-felt-box.com
@
isi borang kat sebelah kanan ni, nanti saya reply
@
email saya kat: asema84@gmail.com
@
whatsapp: 0139325870

*jangan sms ya, sebab saya tak check dan tak reply*

Terima kasih semua..

Wassalam...



No comments:

Post a Comment