New item : Hair Clips high quality

Salam..

Yay! Semua order dh settle. Rehat2 dulu   sebelum open order semula.
Ada beberapa item baru yg baru je smpai.
Inilah salah satu darinya.

Klip rambut silver ni diperbuat dari aloi berkualiti, keras, kuat, berkilat dan tak berkarat.
Saya pernah beli kt tempat lain sebelum ni, tapi besinye lembut, mudah jatuh dr rambut, warna makin pudar dan berkarat. Itulah sebabnya saya dah lama tak buat hair clip. Pasni bole la buat balik. 
Hohoho, seronoknye.. *^o^*

Klip rambut ni ada 2 saiz iaitu yg normal 6cm dan yg kecik sgt mcm baby 3cm.
Harganya :

 Hair clip 6cm : rm4.50/10pcs

Hair clip 3cm : rm2.50/10pcs


Nk order cuma isi borang kt sebelah kanan ni ya.

Orait..
Arini saya nk buat ape ek?
Jap lagi la pikir

wassalam....

Comments

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card