Search This Blog

23/06/2014

Work In Progress: Pengantin Felt

Salam..

Pengantin versi Melayu untuk tampal kat bantal wedding...
Kalo korang follow twitter dan instagram saya, pasti korang tau yang bantal ni dah siap dah pun..
Amik gambar dengan phone senang nak upload...
Tapi susah nak update blog kat phone...

Amik gambar dengan kamera, kena transfer dulu baru bole upload..
Tu yang buat lambat je nak update perkembangan terbaru ni...
Huhu..

Aik, panjang pulak I bebel...

Comel kan...
Cer tengok kaki pengantin lelaki tu...

Hahaha..
Sekali macam pensel daaa...

Don't worry, saya dah alter dah pun...
Esok saya tunjuk hasil alhirnya ya....

Wassalam... 

P/S: Bulan puasa dah dekat, jadi sepanjang bulan puasa ni saya tak amik order untuk handmade ya... :>

No comments:

Post a Comment