14/07/2014

Butang Kayu / Wood Buttons

Salam...

Dah masuk pertengahan Ramadhan..
Tak terasa sangat nak raya kan.
Asyik dengan mengikuti perkembangan Palestine..

Pagi tadi nampak gambar sorang pakcik yang mati kene tembak sebelom sempat menjamah hidangan berbuka. Nasik dan lauk dah terhidang, pakcik terjelepuk berlumuran darah kat sebelah pinggannya..

Mujahidin Palestine dah hantar banyak roket ke Israel, dan rakyat Israel menyorok ketakutan..

Israel pun serang dari laut, dalam sejam tembak menembak, akhirnya tentera Islaerl berundur..

Perkembangan terbaru korang boleh follow FB Aqsa Sharif dan Aman Palestine..
Dorang sentiasa update perkembangan terkini...
Kita kat sini berdebar2 baca...

Okay, cakap pasal lain pulak...
Wood Buttons dah masuk kedai...
Kali ni ada 3 corak yang sama seperti sebelumnya; dan 2 corak baru..
Jom ushar..

BUTANG KAYU RAMA-RAMA
Butterfly Wood Buttons
RM1.50/10pcs

BUTANG KAYU BENTUK KATAK
Frogy Wood Buttons
RM1.50/10pcs

BUTANG KAYU BENTUK HELLO KITTY
Hello Kitty Wood Buttons
RM1.50/10pcs

BUTANG KAYU BENTUK SIPUT BABI
Snail Wood Buttons
RM1.50/10pcs
Butang snail ni gelap sikit berbanding butang lain tau...
Nampak macam hangus sikit la..
T__T

BUTANG KAYU BENTUK BERUANG
Bear Wood Buttons
RM1.50/10pcs

BUTANG KAYU CAMPUR
Mixed Wood Buttons
RM1.50/10pcs
Perasan tak macam ada negro sekor kat situ..
DAh la comel pulak tu negro..
Aiyooooo!

Tak cantek la kan background warna kuning...
Nak kaler biru jugak baru ok..
Nanti la tukar..
Belom mood.. Hehe..

Orait, 
Nak order, bole isi borang kat sebelah kanan ni, 
atau email atau whatsapp
atau boleh order direct kat : http://asma-felt-box.com

LAst post sebelum raya ialah pada 22 July..
Pastu next post ialah 4 Ogos...

Wassalam...

No comments:

Post a Comment