handmade felt craft supplies Malaysia

27/08/2014

Round Buttons 4 holes

Salam...

Kalo semalam butang bulat 2 lubang, harini nak tunjuk pulak butang bulat jugak tapi yang 4 lubang punya..

Round Buttons 4 holes ni ada 3 saiz je.. Iaitu:

Round buttons 9mm

Round buttons 4 holes 11mm

Round buttons 15mm

Round Buttons 4 holes ni saya gunakan sebagai punat kat bunga felt, lubang pada huruf felt dan fastener pada purse, phone pouch, tab case dan sebagainya ikot saiz yang bersesuaian.
Kadang2 guna sebagai hiasan pada bantal felt..

Orait, tu je nak update..
Jumpa lagi esok dengan item lain pulak..

Wassalam..

No comments:

Post a Comment