Plastik Berpelekat 31.5x30cm

Salam...

Aik, lewatnya update...
Sori sistas..
HArini macam busy sket..
Baru je abes packing barang dan pos.. Malam nanti saya update tracking no ya.. Cik Abang belom balik lagi..

Orait,,
Nak update satu lagi plastic self-adhesive yang baru masuk kedai..


Plastik berpelekat sendiri 32.5x30cm

Mana2 plastik rupa sama je kan..
Plastik ni besar tau..
saiznya 31.5cmx30cm..
Saiz tu tak termasuk yang extra dan lubang tu...
Maksudnya saiz yang bahagian dalam...

Plastik ni muat sangat utk masukkan kertas A4
dan muat utk felt saiz 23x25cm
Saya guna untuk buat starter pack..

Sape nak order jom la isi borang, tak pun order direct kat SINI

Wassalam..


Comments

Assalamualaikum

Kami membuat handmade felt craft; serta menjual bahan-bahan krafnya sekali.

Bisnes ni online dari rumah dan semua order dipos ke seluruh dunia.

Tiada self pick-up. Tiada COD


Waktu urusniaga : 11pg-4ptg (Isnin-Jumaat)
Cuti : Sabtu & Ahad
Pos barang : 4ptg (Isnin-Jumaat)
Kurier : Poslaju


email : asema84@gmail.com

whatsap :018-3798330
shop : asma-felt-box.com

ssm : 002186823-k

Popular posts from this blog

Tutorial: Cara Kira Harga Poslaju

Tutorial : Cara Buat Minyak Kelapa Dara di Rumah

Tutorial: DIY Handmade Wedding Card